آموزش پخت لقیمات با خامه

آموزش پخت لقیمات با خامه

آموزش پخت لقیمات با خامه

 
مواد لازم لقیمات با خامه :
آرد سفید= 2 لیوان
شیر=1 لیوان
آب=2/1 لیوان
خامه=2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
خمیر مایه=2 قاشق غذاخوری
روغن=4 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
شکر=کمی

 

آموزش پخت لقیمات با خامه

 

طرز تهیه لقیمات با خامه :

1. در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف را بسته به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مواد ور بیاید و حجم آن تقریبا 2 برابر شود.

 

2. روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود.

 

3. از مواد با قاشق کوچک برداشته در روغن داغ بریزید تا لقیمات پف کرده و طلایی رنگ شود.

 

4. لقیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چیده روی آن عسل یا شیره بریزید.

طرز تهیه شیره:

1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روی لقیمات ها می ریزیم.

جدیدترین مطالب سایت