شیرینی های شب یلدا

شیرینی های شب یلدا

شیرینی های شب یلدا

 
مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عدد
كره : 150 گرم
پودر قند : 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )
آرد : 300 گرم ( بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید )
بكینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
 وانیل شكری : نصف قاشق مربا خوری
رنگ قرمز – سبز : ( من رنگ ژله ای مارك ویلتون استفاده كردم چون فكر می كنم اگه قراره رنگ استفاده كنم بهتره مارك معتبری باشه )
نی شیر كاكائویی : 1 عدد
كاغذ روغنی
وردنه
 

طرز تهیه :
كره رو با همزن خوب هم می زنیم . توجه كنید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حدی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.

پودر قند رو بهش اضافه كرده و مجددا” هم می زنیم.بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم می زنیم .
 
آرد و بكینگ پودر رو با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلی اضافه می كنیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم كنار و با دست مخلوط می كنیم تا زمانی كه خمیر به دستمون نچسبه. اگه نیاز بود باز آرد اضافه كنید ( البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).
 
نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.
 
برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.
خمیرتون آماده هست و می تونید قالب بزنید و بذارید داخل فر تا بپزه ولی هدف ما شیرینی هندوانه هست پس لطفا” با ما همراه باشید.
 
خمیر رو به سه قسمت تقسیم كنید : خمیر من تقریبا” 600 گرم شد و من به سه بخش با وزنهای 300 و 150 و 150 گرم تقسیم كردم.
 
به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه كنید .
 
به یكی از خمیر كوچكتر ها هم رنگ سبز اضافه كنید و یه کوچولو ورز بدین تا رنگ بگیره .
 
همه خمیر ها رو در نایلون فریزر قرار داده و بمدت 15 دقیقه در یخچال بذارید .روی میز كارتون یه كاغذ روغنی بچسبونید بعد خمیر قرمز رو مثل شكل لوله كنید.یه دونه نایلون فریزر رو از وسط ببرین و روی میز كار قرار بدین. بعد خمیر رو روی اون غلت بدین و بپیچین دور خمیر و در نهایت بذارین داخل یخچال.
 
یه نایلون فریزر رو از وسط برش بدین و روی میز كار باز كنید.
 
خمیر سفید رو از یخچال در بیارید و به ابعاد تقریبی 14*25 باز کنید. ابعاد مستطیل باید طوری باشه كه خمیر قرمز داخل اون پوشونده بشه
خمیر قرمز رو با نایلون روی خمیر سفید قرار بدین بعد آروم روی خمیر سفید غلت بدین و نایلون رو به آرومی بردارید ( خمیر قرمز در وسط قرار بگیرد ).
 
 
خمیر سفید رو با كمك نایلونش رو خمیر قرمز بپیچید به این ترتیب كه اول یه سمت خمیر رو به همراه نایلون روی خمیر قرمز قرار بدین بعد نایلون رو از خمیر سفید جدا كنید بعد سمت دیگه رو روی خمیر قرمز بپیچید و با دست كمی محل رسیدن دو طرف خمیر سفید به همدیگه رو هموار كنید (فكر كنم عكس ها گویاتر از توضیحات من باشه) .
 
مجددا” این مراحل رو برای خمیر سبز هم انجام بدین (عرض مستطیل رو یه كوچولو بزرگتر از قبل بگیرید ) .بعد از اتمام این مرحله خمیر رو بمدت 1 ساعت داخل یخچال بذارید ( اگه عجله دارین بذارید داخل فریزر) .با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.
 
خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو باز كنید و روی میز كار غلتش بدین تا از نایلون جدا بشه.
 
با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین .
خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا” برش بدین. ( این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین ).برای هسته های هندوانه از دونه های نی شیر استفاده كنید .سطح سینی فر رو چرب كنید . شیرینی ها رو به سینی منتقل كنید .
 
اگه از مكروفر استفاده می كنید : ابتدا پیش گرمایش ۲۲۰ درجه سانتیگراد ( جهت گرم کردن مکروفر ) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
 
 

اگه از فر استفاده می كنید : فر رو از قبل گرم كنید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه ).
یه طرح جالب :

می تونید این شیرینی ها رو بمناسبت شب یلدا كادو بدین . چوبهای میوه رو ( چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن ) بردارید از وسط بشكونید و روی شیرینی ها قرار بدین بعد شكلات سفید رو آب كنید با رنگ قرمز مخلوط كرده و رویچوبها بریزید و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .

 

جدیدترین مطالب سایت