* نمک – کمتر از نصف قاشق مرباخوری
* کره – یک چهارم لیوان
* روغن گیاهی – یک چهارم لیوان
* آب سرد – یک چهارم لیوان
* آلو – ۴ لیوان ( بدون پوست و هسته)
* شکر – یک لیوان * تخم مرغ – ۲ عدد
* کمی وانیل
* آرد – نصف لیوان
* بکینگ پودر – یک قاشق مرباخوری
* یک و نیم لیوان آرد را با نمک مخلوط کنید، کره و روغن را به آن اضافه کنید و با استفاده از نوک انگشتان و یا چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیایند. مقداری آب اضافه کنید تا آرد شکل خمیر بگیرد. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده باز کنید و در قالب مناسب پهن کنید و کنار بگذارید.
* در ظرف دیگری آلو را با نصف لیوان شکر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید.
* تخم مرغ ها را با باقی مانده شکر و وانیل هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر به آن اضافه کنید و روی مخلوط آلو که روی خمیر تارت قرار داده اید، بریزید.
* تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس درجه آن را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت را ادامه دهید.