طرز تهیه تارت آلو سیاه

طرز تهیه تارت آلو سیاه

مواد لازم تارت آلو سیاه :

* آرد – یک و نیم لیوان

 * نمک – کمتر از نصف قاشق مرباخوری

* کره – یک چهارم لیوان

* روغن گیاهی – یک چهارم لیوان

* آب سرد – یک چهارم لیوان

* آلو – ۴ لیوان ( بدون پوست و هسته)

* شکر – یک لیوان * تخم مرغ – ۲ عدد

* کمی وانیل

 * آرد – نصف لیوان

* بکینگ پودر – یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه تارت آلو سیاه


طرز تهیه تارت آلو سیاه :

 
* حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

 

* یک و نیم لیوان آرد را با نمک مخلوط کنید، کره و روغن را به آن اضافه کنید و با استفاده از نوک انگشتان و یا چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیایند. مقداری آب اضافه کنید تا آرد شکل خمیر بگیرد. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده باز کنید و در قالب مناسب پهن کنید و کنار بگذارید.

 

* در ظرف دیگری آلو را با نصف لیوان شکر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید.

 

* تخم مرغ ها را با باقی مانده شکر و وانیل هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر به آن اضافه کنید و روی مخلوط آلو که روی خمیر تارت قرار داده اید، بریزید.

 

* تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس درجه آن را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت را ادامه دهید.

 

جدیدترین مطالب سایت