طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

مواد لازم شیرینی اسکاتلندی :

کره ی پاستوریزه  150 گرم
پودر قند  150 گرم
تخم مرغ  1 عدد
آرد سفید گندم  125 گرم
نمک  یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین  1 قاشق چای خوری
خلال بادام خرد شده  1 پیمانه سرخالی

 

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

 

روش تهیه شیرینی اسکاتلندی :

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ  را اضافه می کنیم. بعد با همزن مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم. آرد و نمک و دارچین  را ( البته آرد باید قبلا الک شده باشد) به مخلوط اضافه می کنیم.

 

سپس سینی شیرینی پزی به ابعاد (40×30) را کمی چرب کرده و خمیر را داخل سینی پهن کرده و سطح آن را صاف می کنیم.

 

سفیده ی تخم مرغ را با چنگال می زنیم و با قلم مو روی خمیر می مالیم. خلال بادام را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق روی آن را کمی فشار داده تا خلال ها به خمیر بچسبد.

 

سپس سینی را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 40-30 دقیقه قرار می دهیم. به محض خارج نمودن از فر، خمیررا به صورت دلخواه برش می دهیم.

 

جدیدترین مطالب سایت