طرز تهیه شیرینی چرخی

طرز تهیه شیرینی چرخی

مواد اولیه شیرینی چرخی :

آرد برنج  :  500 گرم

آرد نول: یک و نیم کیلوگرم

روغن جامد : یک کیلوگرم

تخم‌مرغ : دو عدد

زرده تخم‌مرغ  : شش عدد

پودر قند  : 750 گرم

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

شیر:  نصف پیمانه

ماست:  نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه شیرینی چرخی :

* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم.

 

* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

 

* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

 

* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم.

 

* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم.

جدیدترین مطالب سایت