طرز تهیه كیك گردویی با ارده و شیره انگور

طرز تهیه كیك گردویی با ارده و شیره انگور

آموزش طرز تهیه كیك گردویی با ارده و شیره انگور

 

مواد اولیه كیك گردویی با ارده و شیره انگور :

 تخم‌ مرغ: سه عدد
 
 كره: دو قاشق سوپخوری
 
 روغن و ارده : از هر کدام نصف پیمانه
 
 
 بیكینگ‌ پودر :یك قاشق چایخوری
 
 
 شیره انگور و گردو خرد شده: از هر کدام یك پیمانه
 
وانیل :  1/4 قاشق چایخوری
 
آرد : دو پیمانه
 
 

طرز تهیه كیك گردویی با ارده و شیره انگور :

اصولا كیك گردویی از آن دست شیرینی‌های مقوی می‌باشد كه وقتی میل كنید، انرژی‌تان چند برابر می‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زیاد شود كه با مشت به دیوار بكوبید، حالا حساب كنید كه كیك گردویی را با ارده و شیره انگور میل كنید. انرژی‌تان می‌شود صد برابر، دیگر كسی جلودارتان نیست، بگذریم.
 
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه كرده و هم می‌زنیم. بعد شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.
 
 
نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیكینگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط می‌كنیم و در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار می‌دهیم.
 
 
جدیدترین مطالب سایت