طرز تهیه کلمپه شیرینی

طرز تهیه کلمپه شیرینی

مواد لازم کلمپه شیرینی :

آرد : یک کیلو

روغن جامد یا کره: 400 الی 500 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 200 گرم

شیر به همراه کمی آب: نصف لیوان

هل و وانیل: به میزان لازم

 

مواد لازم برای وسط کلمپه:

خرمای بدون هسته : 400 گرم

مغز گردوی خورد شده:  200 گرم

هل، قلمفور و جوزهندی: به میزان لازم

بادیون و زنجبیل : به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

 

طرز تهیه کلمپه شیرینی :

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

 

مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان  یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط  آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

 

روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط  و با دمای   180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

جدیدترین مطالب سایت