طرز تهیه کیک فنجانی

طرز تهیه کیک فنجانی

طرز تهیه کیک فنجانی

 

مواد لازم کیک فنجانی :
تخم مرغ : چهار عدد
آرد : دو پیمانه
بیكینگ پودر : یك قاشق مرباخوری
وانیل و هل : به میزان لازم
روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یك پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته : 200 گرم


طرز تهیه کیک فنجانی :

ابتدا تخم مرغ ها را با شكر و وانیل با همزن برقی زده تا كاملا سفت و غلیظ شود.

شیر را اضافه كرده آرد را همراه با بیكینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنید.

مایه را در قالب های كوچك مخصوص كیك كه قبلا كاغذ انداخته اید بریزید و در سینی فر بچینید.

در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنك شد با خامه فرم گرفته شكوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین كنید.


نكته :

در صورت دلخواه می توانید كیك ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.
خامه شیرین شده را می توان از قنادی فروشی تهیه كرد.

 

جدیدترین مطالب سایت