طرز تهیه کیک بادام و آلبالو

این کیک‌ آسان را می‌توان در خانه تهیه و برای صبحانه یا عصرانه به همراه چای میل کرد. این شیرینی را می‌توانید تا سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

مواد لازم

 

  • یک پیمانه کره آب شده
  • دو پیمانه شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • دو پیمانه آرد کامل
  • دو پیمانه جو پرک
  • نصف پیمانه بادام پوست‌کنده
  • 340 گرم مربای آلبالو

طرز تهیه

 

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن را نیز با روغن چرب کنید. سینی را کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت متوسط هم بزنید. شکر قهوه‌ای و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را تا زمانی هم بزنید که حسابی یکدست شوند. تخم‌مرغ و بادام را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی هم بزنید و وقتی سفت شد، بقیه روند مخلوط کردن را با قاشق چوبی ادامه دهید. در انتها، جو پرک و بادام‌ها را اضافه کنید.
  3. نصف پیمانه از خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید. بقیه خمیر را درون قالب آماده شده قرار دهید و فشار دهید. روی آن مربای آلبالو بریزید. بقیه خمیر را با وردنه باز و نازک کنید و روی مربا قرار دهید.
  4. آنها را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شوند. پس از اینکه کیک خنک شد، آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید و سرو کنید.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب