طرز تهیه کیک بادام و آلبالو
این کیک آسان را میتوان در خانه تهیه و برای صبحانه یا عصرانه به همراه چای میل کرد. این شیرینی را میتوانید تا سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم
یک پیمانه کره آب شده
دو پیمانه شکر قهوهای
دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
یک عدد تخممرغ
دو پیمانه آرد کامل
دو پیمانه جو پرک
نصف پیمانه بادام پوستکنده
340 گرم مربای آلبالو
طرز تهیه
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن را نیز با روغن چرب کنید. سینی را کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت متوسط هم بزنید. شکر قهوهای و بیکینگپودر را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را تا زمانی هم بزنید که حسابی یکدست شوند. تخممرغ و بادام را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و وقتی سفت شد، بقیه روند مخلوط کردن را با قاشق چوبی ادامه دهید. در انتها، جو پرک و بادامها را اضافه کنید.
نصف پیمانه از خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید. بقیه خمیر را درون قالب آماده شده قرار دهید و فشار دهید. روی آن مربای آلبالو بریزید. بقیه خمیر را با وردنه باز و نازک کنید و روی مربا قرار دهید.
آنها را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شوند. پس از اینکه کیک خنک شد، آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و سرو کنید.
تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب