طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

مواد اولیه :

 

شیریک و نیم پیمانه
تخم مرغ۳ عدد (بزرگ) – با دمای اتاق
وانیل۲ قاشق چای خوری
شکر۱/۵پیمانه
کره۱پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو۳چهارم پیمانه
آرد۲پیمانه

 

طرز تهیه:

 

حرارت فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
قالب مافین یا کاپ کیک رو با کاغذ روغنی یا کاغذ کاپ کیک میپوشونیم.
تو یه کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار میذاریم.
با همزن برقی (دور متوسط) کره و شکر رو حدودا ۲ تا ۳ دقیقه میزنیم تا نرم و پفکی بشه. سپس وانیل و تخم مرغها رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
همزن رو روی دور آهسته میذاریم و آرد و شیر رو اضافه کرده، مخلوط میکنیم البته دقت کنید بیش از حد هم نزنید.
مواد رو بطور مساوی تو قالب ها میریزیم و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تو فر میذاریم بطوریکه اگر خلال دندان وسط کاپ کیک فرو کنیم، تمیز خارج بشه.
وقتی کاپ کیکها خنک شدن روی اونها رو با کرم کره ای وانیلی تزئین کرده و روی کرم وانیلی، بنا بر سلیقه، از مواد تزئینی دلخواه مثل ترافل، چیپس شکلاتی، اسمارتیز و … میریزیم.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت