مافین شکلاتی:را می توان در منزل به روش بسیار ساده و آسان به عنوان یک دسر خوشمزه در کنار غذا تهیه و سرو کرد. طرز تهیه مافین شکلاتی این دسر خوشمزه و لذیذ را می توانید به دوستان و نزدیکان خود نیز توصیه کنید و از سرو آن لذت ببرید.[divider]
– ابتدا فر را روی شعله 180 درجه سانتیگراد یا 370 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا گرم شود.
– شكر و تخم مرغ را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم مي زنيم.
– شير وآب پرتقال را به مواد قبلی اضافه كرده هم مي زنيم.
– روغن مايع را به مواد افزوده، با ميكسر هم مي زنيم.
– آرد و بیكينگ پودر را 2 تا 3 بار الک کرده به همراه شكلات چيپسي ومرباي پوست پرتقال يا پوست پرتقال رنده شده به موادمان اضافه کرده و هم می زنیم. (قوامش بايد مثل ماست چكيده باشد.)
– قالبهاي مافين را چرب كرده و داخلشان كاغذ مافين يكبار مصرف ميگذاريم.
– مايه آماده شده را تا نصفه در قالب ها ریخته و در سینی فر می چینیم.
– سینی فر را داخل فر به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.
– برای روی مافین ها هم می توانیم از شكلات چيپسي جهت تزئین استفاده کنیم.
نکته : – برای تهيه مافين مي توان مواد خشك را با هم مخلوط كرد و سپس در مركز آن گودی ایجاد كرد و مايعات را به آن افزود و با دور كند همزن، مخلوط كرد تا مواد تغيير رنگ دهد و صاف و يكدست شود. سپس مواد را درون قالب آماده ريخت.
– برای تهیه مافین شکلاتی می توان به جای آب پرتقال از وانیل به میزان 1/2 قاشق چایخوری استفاده کرد.
– برای تهیه مافین شکلاتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد.
تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب