طرز تهیه کوکی جو و میوه‌های خشک

طرز تهیه کوکی جو و میوه‌های خشک

طرز تهیه کوکی جو و میوه‌های خشک

برای صبحانه بسیار خوب است که جو دوسر میل کنید. این ماده غذایی خواص بسیار زیادی دارد و برای لذت بردن از طعم آن، ما کلوچه میوه‌ای جو را برایتان آموزش داده‌ایم.
 
 
مواد لازم برای 48 عدد

2 پیمانه جو دوسر پرک

روغن

نصف پیمانه کره آب‌شده

1.5 پیمانه شکر قهوه‌ای

¾ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی

170 گرم ماست معمولی

دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده

یک قاشق چایخوری وانیل

2 ¼ پیمانه آرد کامل

¼ پیمانه زردآلوی خشک

¼ پیمانه کشمش بی‌دانه

¼ پیمانه گردوی خرد شده

 

 
طرز تهیه

 

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. جوها را درون سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کاملا برشته شوند، آنها را بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغد روغنی هم روی آن قرار دهید. سینی را کنار بگذارید.

 

در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس شکر قهوه‌ای، شکر سفید، نمک، جوش‌شیرین و پودر فلفل فرنگی را کنید و خوب هم بزنید. مسات، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

 

به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی و سپس با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله، جودوسر، زردآلو، کشمش بی‌دانه، گردو و باقی‌مانده آرد را اضافه کنید. با قاشق از مایه روی سینی فر بچینید. بین آنها فاصله دهید زیرا با حرارت باز می‌شوند و اگر نزدیک باشند، به هم خواهند چسبید.

 

شیرینی‌ها را 9 تا 11 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت