طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت خوشمزه

طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت خوشمزه

طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت خوشمزه

کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

 

مواد لازم برای کاپ کیک دبل چاکلت :

 آرد150 گرم
پودر کاکائو 160 گرم
 شکر 125 گرم
 شیر 350 میلی‌لیتر
تخم‌مرغ زده شده2 عدد
کره آب شده150 گرم
بکینگ پودر4 قاشق چایخوری سرصاف
وانیل1/8 قاشق چایخوری
شکلات چیپسیبه میزان لازم (حدودا 150 گرم)
خمیر فوندانتجهت تزیین به میزان لازم

 

روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :
آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

 

بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

 

5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

 

نکته:

به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه سس شکلات مخصوص کیک

طرز تهیه کیک بادام زمینی با گاناش شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه شیرینی فندق و شکلات

جدیدترین مطالب سایت