طرز تهیه شیرینی نوروزی انگشتی

طرز تهیه شیرینی نوروزی انگشتی

با این شیرینی خوشمزه در عید نوروز از مهمانانتان پذیرایی کنید.

شیرینی نوروزی انگشتی رو قبلا بارها به شکلهای مختلف تجربه کردیم و این بار طعم شکلاتی آن را و ترکیب شکلات و کنجد را در این شیرینی تجربه میکنیم.

 

مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی :

آرد : 1 پیمانه
پودر کاکائو : 1/3 پیمانه
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
کره نرم و در دمای محیط : 8 قاشق غذا خوری
شکر ریز یا پودر قند : 2/3 پیمانه
زرده تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : 1 قاشق چایخوری
کنجد تف داده شده : 1 پیمانه
شکلات سفید ذوب شده : 100 گرم

 


حتما بخوانید: آموزش تهیه شیرینی کنجدی برای عید نوروز


 

طرز تهیه شیرینی نوروزی انگشتی :

آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم.
کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید.
زرده را اضافه کرده و باز میزنیم.
سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم.
مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید.
خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد مغلطانیم.
داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم.
وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.
دمای فر = 160 سانتیگراد – زمان پخت = 12 دقیقه
بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.

 

تهیه و تنظیم : مجله تالاب

جدیدترین مطالب سایت