طرز درست کردن کیک بهارنارنج و پرتقال

طرز درست کردن کیک بهارنارنج و پرتقال

با آمدن بهار، بوی بهار همه جا را فرا می گیرد. کیک بهارنارنج و پرتقال یکی از بهترین گزینه های استفاده از بهار می باشد.

 

مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:

آرد 150 گرم
شکر150 گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق چایخوری
 آب پرتقال1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده1 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج4 /1 پيمانه
وانیل2 /1 قاشق چایخوری
تخم مرغ6 عدد
كره100 گرم

 

 

طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :

 

تخم‌مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.

 

حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

 

سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.

 

حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

 

قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

 

تهیه و تنظیم : مجله تالاب

جدیدترین مطالب سایت