طرز تهیه نان به شکل سبد

طرز تهیه نان به شکل سبد

ابتدا خمیر نان آماده شده را ورز دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه در یک جای گرم بماند و پف کند.
سپس با مشت آن را بکوبید و آن را به شکل یک توپ گرد در بیاورید بگذارید 10 دقیقه دیگر ور بیاید.
حالا توپ را بردارید و با وردنه به شکل یک مربع 12 در 12 سانتی متر به قطر 3 میلی متر پهن کنید.
خمیر را به شکل نوارهایی به عرض 1 سانتی متر در بیاورید.
طرح مشبک را دور یک کاغذ روغنی چرب شده بپیچید.
سطح بیرونی یک کاسه ی فلزی به قطر 17 سانتی متر را با کره یا اسپری آشپزی چرب کنید. حالا کاغذ پوستی را دور کاسه بپپیچید و لبه های سبد خمیری را صاف کنید.
آن را داخل یک سینی فر قرار دهید و بگذارید 35 دقیقه بماند و ور بیاید. تخم مرغ زده شده را با قلم مو روی کل سبد بمالید.
20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید. اگر سبد زود قهوه ای شده بود با فویل آن را بپوشانید.
وقتی سبد کاملاً قهوه ای طلایی شد از فر بیرون بیاورید. بعد از اینکه خنک شد از کاسه جدا کنید.

 

طرز تهیه نان به شکل سبد

 

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

 

جدیدترین مطالب سایت