طرز تهیه حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج
طرز تهیه حلوای هویج
 
انواع شیرینی و شکلات و کیک را در مجله تالاب اموزش ببینید.
 
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!….

مواد لازم :
 آرد                       1  پیمانه +1 ق س
 روغن مایع            نصف پیمانه +4 ق س
 شکر                    2 پیمانه +2 ق س
 گلاب                   نصف پیمانه +4 ق س
 هویج                   نیم کیلو
زعفران آب کرده     به مقدار لازم

نکته :

منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .


طرز تهیه :

ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.

 

نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
 آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.

زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا  کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

 

نکته :

رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.

بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.

هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.

هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.

و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.

سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید…

وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست.

 

نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.

برای تزئین  دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.


نکته :

اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.

و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.

و داخل ظرف سرو بچینین.
بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!…نوش جان!

 

جدیدترین مطالب سایت