پخت این کیک خیلی راحت و خیلی خوب هم پف می کنه.
مواد لازم
آرد 3لیوان
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
قبل از شروع فر رو روی 180 درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه.
با کمی روغن جامد کف قالب 20*25 رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.
شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،
تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.
با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.
یک لیوان شیر و 5 قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.
آرد و بیکینگ پودر رو قبلا”چند بار الک کنین تا کاملا” هوادهی بشه!
آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.
(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)
مواد رو داخل قالب بریزین.
قالب رو قسمت وسط فر با حرارت 180 بذارین و 20 دقیقه بهش زمان بدین !
بعد از 20 دقیقه حرارت فر رو به 150 کاهش بدین و 10 دقیقه دیگه صبر کنین.
قالب رو بیرون بیارین و تا داغه با برس کمی شهد سرد روی سطحش بمالین.
با پودر نارگیل یا پودر پسته یا هرچیز دیگه ئی که دوست دارین تزئینش کنین.
وقتی کیک کاملا” سرد شد با یه کارد تیز ببرین و دونه دونه از قالب بیرون بیارین.
می تونین کیکای برش خورده رو روی کاغذای کیک فنجونی بذارین .
یا با یه برش اریب تکه های کیک رو مثلثی کنین!
تا این شکلی بشه!
آرد: یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ:دو عدد
آرد ذرت :یک قاشق غذاخوری
کره: 30 گرم
شکر : 4 قاشق غذا خوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ ، شکر و وانیل رو توی یه کاسه بریزین.
کمی که هم زدین کره رو اضافه کنین.
مخلوط باید به شکل فرنی دربیاد.
آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کرده و به مواد بالا اضافه کنین
و شروع کنین به هم زدن!
شیر و وانیل رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد,به محض جوشیدن, قابلمه رو از روی گاز بردارین.
شیر داغ رو کم کم روی مخلوط شکر و آرد و تخم مرغ بریزین ( چون شیر داغه ممکنه باعث بستن زرده تخم مرغ بشه، پس در حین اضافه کردن شیر تند تند مخلوط رو هم بزنین )
اگه کرم گلوله گلوله شد اصلا” نگران نشین و با یه صافی صافش کنین!دوباره مخلوط کرم رو روی حرارت ملایم به مدت یک دقیقه هم بزنین، تا زمانیکه سفت بشه و خودش رو بگیره.
کیک رو از ارتفاع نصف کنین و کرم رو روی لایه زیری بکشین.
لایه دیگه کیک رو بذارین روی لایه زیری و شروع کنین به مالیدن کرم !
بادام،بادام زمینی یا گردو رو نگینی خرد کنین و بریزین روی کیک.