طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

پخت این کیک خیلی راحت و خیلی خوب هم پف می کنه.

 

مواد لازم

 

آرد 3لیوان

تخم مرغ 5 عدد

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

روغن مایع 5 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

 

قبل از شروع فر رو روی 180 درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه.

 

با کمی روغن جامد کف قالب 20*25 رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،

 

تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.

یک لیوان شیر و 5 قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

 

آرد و بیکینگ پودر رو قبلا”چند بار الک کنین تا کاملا” هوادهی بشه!

آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.

(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

مواد رو داخل قالب بریزین.

 

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

قالب رو قسمت وسط فر با حرارت 180 بذارین و 20 دقیقه بهش زمان بدین !

 

بعد از 20 دقیقه حرارت فر رو به 150 کاهش بدین و 10 دقیقه دیگه صبر کنین.

 

قالب رو بیرون بیارین و تا داغه با برس کمی شهد سرد روی سطحش بمالین.

 

با پودر نارگیل یا پودر پسته یا هرچیز دیگه ئی که دوست دارین تزئینش کنین.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

وقتی کیک کاملا” سرد شد با یه کارد تیز ببرین و دونه دونه از قالب بیرون بیارین.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

می تونین کیکای برش خورده رو روی کاغذای کیک فنجونی بذارین .

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

یا با یه برش اریب تکه های کیک رو مثلثی کنین!

 

تا این شکلی بشه!

 
آموزش بعدی تزئین و لایه گذاری کیک ساده پست قبل هست!
 

مواد لازم برای کرم پاستری:

 

آرد: یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ:دو عدد

آرد ذرت :یک قاشق غذاخوری

کره: 30 گرم

شکر : 4 قاشق غذا خوری

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

 
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری
طرز تهیه :

تخم مرغ ، شکر و وانیل رو توی یه کاسه بریزین.

 
طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

کمی که هم زدین کره رو اضافه کنین.

 

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

مخلوط باید به شکل فرنی دربیاد.

 

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کرده و به مواد بالا اضافه کنین

 

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

و شروع کنین به هم زدن!

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

شیر و وانیل رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد,به محض جوشیدن, قابلمه رو از روی گاز بردارین.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

شیر داغ رو کم کم روی مخلوط شکر و آرد و تخم مرغ بریزین ( چون شیر داغه ممکنه باعث بستن زرده تخم مرغ بشه، پس در حین اضافه کردن شیر تند تند مخلوط رو هم بزنین )

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

اگه کرم گلوله گلوله شد اصلا” نگران نشین و با یه صافی صافش کنین!دوباره مخلوط کرم رو روی حرارت ملایم به مدت یک دقیقه هم بزنین، تا زمانیکه سفت بشه و خودش رو بگیره.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

کیک رو از ارتفاع نصف کنین و کرم رو روی لایه زیری بکشین.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

لایه دیگه کیک رو بذارین روی لایه زیری و شروع کنین به مالیدن کرم !

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

بادام،بادام زمینی یا گردو رو نگینی خرد کنین و بریزین روی کیک.

طرز پخت کیک ساده اسفنجی و تزئین و لایه گذاری کیک با کرم پاستری

 
مطالب مرتبط:
 
جدیدترین مطالب سایت