یک شکلات عالی و خوشمزه برای شما عزیزان
مواد لازم شکلات سوئدی
طرز تهیه شکلات سوئدی
شکلات را به روش بن ماری آب کنید بعد بیسکوئیت را خرد کنید این کار را با غذاساز می توانید انجام دهید و بشکلات اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و شیر عسل و مغز بادام یا گردو یا پسته هم اضافه کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا بصورت خمیر در بیاید حالا یک تکه به اندازه گردو بردارید و بوسیله کف دست آن را گرد کنید و در پودر قهوه یا کاکائو بغلتانید و با شکلات تزئین کنید.
و در یخچال قرار دهید مدت ماندگاری این شکلات 3 الی 4 ماه می باشد.