مواد لازم تاتلو دویونلر :
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 ق س
نمک یک پنس
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م
شربت بار
طرز تهیه تاتلو دویونلر:
ماست ، نمک ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .
تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
سپس آرد اضافه کنید تا مقداری که به دست نچسبد .
یک ساعت خمیر شیرینی را استراحت بدهید.
روی سطح کار آردپاشی کرده و با وردنه باز می کنیم.
سپس نوارهایی به باریکی یک سانت و طول 10 سانت می بریم.
به شکل زیر گره می زنیم.
بعد در روغن داغ سرخش کنید.
بعد داخل شربت ولرم بنیدازید تا شیره داخل آن برود . زیاد زمان نمی برد. با کمی چشیدن هم می توانید به مقدار شیرینی و جذب آن پی ببرید.
بعد از شربت درآورده و داخل آبکش قرار بدهید تا شربت اضافی آن گرفته شود.