کاداییف رولی گردو مخصوص ماه رمضان

کاداییف رولی گردو مخصوص ماه رمضان

شیرینی های بسیار خوشمزه برای ماه مبارک رمضان و افطار بسیار مناسب هستند.

 

کاداییف رول شده گردویی یکی از شیرینی هایی است که در کشور ترکیه پخته می شود. کاداییف بیشتر در ماه رمضان پخته و به عنوان دسر در سفره های افطار سرو می شود.

 

مواد لازم برای کاداییف kadayif رول شده گردویی:

کاداییف رشته ای : 500 گرم
گردوی خرد شده : 200 گرم
کره یا روغن حیوانی : 250 گرم

 

مواد لازم برای شربت کاداییف:

آب : 2 لیوان
شکر : یک و نیم لیوان
آبلیمو : نصف لیوان ( یک استکان کمرباریک چایخوری ) – بیشتر اندازه گیری های دستورات آشپزی ترکیه با لیوان آب خوری و چایخوری است.

 

طرزتهیه شربت کاداییف:

آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر ذوب شود ( همیشه برای تهیه شربت فقط تا زمان ذوب شدن شکر آن را هم زده و بعداز آن دیگر هم نزنید ، قندک های جمع شده دور قابلمه را با قاشق وارد شربت نکنید و مدام با یک پارچه تمیز و مرطوب آنها را پاک کنید. از آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید تا بعد از مدتی شربت شما شکرک یا قندک نزند.) بگذارید تا شربت قوام بیاید 20 دقیقه طول میکشد و 5 دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا ولرم شود.

 

طرز تهیه کاداییف:

کره یا روغن حیوانی را روی حرارت مستقیم آب کنید و مراقب باشید نسوزد.
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کاداییف ها را داخل ظرف بزرگی ریخته و نیمی از کره آب شده را روی کاداییف ها پخش کرده و با دست به آرامی زیر و رو کنید. مراقب باشید رشته ها خرد نشود.
مقداری از کاداییف را بردارید ( نکشید و خرد نکنید، به آرامی با دست مقداری را که برداشته اید تکان دهید تا از بقیه رشته ها جدا شود )
روی تخته قرار دهید. و در یک سر آن گردوی خرد شده را به مقدار کافی بریزید و سپس از همان طرف که گردو را ریخته اید، رشته ها را با دست جمع کرده و محکم رول کنید.
رولها را داخل ظرف پیرکس یا قالب نچسب به صورت فشرده و نزدیک به هم بچینید و باقیمانده کره را روی رولها بریزید.
ظرف را در فر بگذارید تا روی رشته ها طلایی شود.
بعد از این مرحله شربت ولرم را روی کاداییف بریزید و بگذارید سرد شود.

 

تهیه و تنظیم : مجله تالاب

جدیدترین مطالب سایت