پای بیکن و کدو حلوایی درست کنید

پای بیکن و کدو حلوایی درست کنید

طرز تهیه یک پای خوشمزه و متفاوت با بیکن و کدو

 

در بخش آشپزی تالاب، طرز تهیه یک پای فوق العاده خوشمزه با طعمی متفاوت را برای شما تهیه دیده ایم که با این دستورالعمل به راحتی می توانید آن را درست کنید.

 

مواد لازم (۶ عدد) پای بیکن و کدو:

خمیر آماده پای
۳ پیمانه پیاز خلالی
۲۳۰ گرم بیکن
۲ پیمانه کدوحلوائی
یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
روغن سرخ کردنی
۲ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه خامه ترش
یک چهارم پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه
۱ عدد تخم مرغ

 

طرز تهیه پای بیکن و کدو حلوایی:

1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

 

3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.

 

4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.

 

5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.

 

6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.

 

7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.

 

8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.

 

9-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید.

 

جدیدترین مطالب سایت