طرز تهیه ترشی سالسا

مجموعه : مربا و ترشی
طرز تهیه ترشی سالسا

مواد لازم:

 

گوجه ‌فرنگي

دو عدد
فلفل سبز و قرمز و زرداز هر کدام نصف فلفل
کدو سبزدو عدد
بادمجاندو عدد
سرکهدو قاشق غذا خوري
روغن زيتونسه قاشق غذا خوري
مرزنجوش خرد شدهدو قاشق غذا خوري
آويشندو قاشق غذا خوري
جعفري خرد شدهيک قاشق غذا خوري

 

 

طرز تهيه :

 

اگر فلفل رنگي نداشتيد، مي توانيد از دو عدد فلفل سبز استفاده کنيد.

 

بادمجان، کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون مي‌خوابانيم.

 
 
 

سپس آن ها را در باربيکيو يا فر، کبابي مي‌کنيم تا بپزند.

 

بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد مي‌کنيم و همراه با فلفل ‌هاي خرد شده در ظرف مي ‌ريزيم.

 

مرزنجوش، جعفري، آويشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم مي ‌زنيم.

 

اين سالسا به همراه غذاهاي گوشتي خورده مي ‌شود.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

جدیدترین مطالب سایت