کارتون 250
register
اس ام اس های طنز و جدید تصاویر دیدنی و جالب آرایش و زیبایی زنان پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
گردش در شهر
لاغری و تناسب اندام
خرید
آموزش بافتنی
دکتر سلام
کتاب
آرایشگری
آموزش مسائل زناشویی

طرز تهیه لواشک آلو

تعداد بازدید : 47
مجموعه : مربا و ترشی
طرز تهیه لواشک آلو

طرز تهیه لواشک آلو

 

مواد لازم:

 

 

 

آلوهای ریز
2 کیلوگرم
آب
1 استکان

 

 

 

بایستی آلوهایی که در ته جعبه میوه ها می ماند و با قیمت نازل تر خریداری می شود را انتخاب کنید. و یا آلوهایی که نمی شود در جلوی مهمان گذاشت یا ترش مزه و ریز است را انتخاب کنید که اتفاقا باعث صرفه جویی در تهیه لواشک است.

 

 

طرز تهیه:

 

آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید. شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد. آلوها از خود آب پس می دهند. کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.

 

در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید. (می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید.) در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود. دوباره این مواد را بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

 

چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک اندازید. لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید. لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید. بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم. بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.

 

 

پکیج طلایی وِیژه بانوان
پکیج طلایی وِیژه بانوان
آرایشگری
سفره آرایی
گروه یاهو
سفره آرایی
مجموعه طنز ریوندی
اشپزی
داغ ترین های تالاب
پربیننده ترین ماه
عضویت در گروه
تبلیغات شما در 120*240
موسسه خیریه محک
بازی
آموزش بافتنی
آرایشگری