طرز تهیه مربا پوست پسته

مجموعه : مربا و ترشی
طرز تهیه مربا پوست پسته

مواد لازم :

 پوست پسته تازه 1 کیلو
 شکر 1 کیلو
 هل یا وانیل به قدر لازم
 آبلیمو نصف استکان
 گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته1 فنجان

 

طرز تهیه مربا پوست پسته :

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت