طرز تهیه ترشی ليته

مجموعه : مربا و ترشی
طرز تهیه ترشی ليته

طرز تهیه ترشی ليته

یکی از خوشمزه ترین ترشی‌ های سنتی ترشی لیته است که بسیار راحت درست می شود و چاشنی بسیار مناسبی برای سرو در کنار غذاهای دیگر مانند آبگوشت میباشد که به‌خصوص در فصل پاییز و زمستان سرو میگردد.

 

با آموزش طرز تهیه ترشی لیته خانگی خوشمزه و خوش طعم با ما باشید. همچنین میخواهیم به شما طرز تهیه ادویه ترشی لیته و جواب تمامی سوالاتتان در مورد این ترشی را آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

 

طرز تهيه:

– سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.

– بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.

– سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم.

– کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد.

– سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

– سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت