فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان

مجموعه : انواع پیتزا
آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه غذای است که خیلی آسان تهیه می شوند و اکثرا سمبوسه را خیلی دوست دارند. سمبوسه در انواع مدلها و طعم ها تهیه می شود و چون موادی را داخل خمیری قرار می دهند، نوعی پای هم محسوب می شود.

 

سمبوسه را معمولا با خمیری مثل خمیر پیراشکی درست می کنند. ولی من در این مطلب سمبوسه با نان لواش را قرار می دهم که خیلی آسانتر و در دسترس تر است.

 

آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

تاریخچه سمبوسه

سمبوسه از غذاهای اصیل هست و در تاریخ بیهقی از آن اسم برده شده است، که البته به صورت پخته شده بوده است. ولی امروزه سرخ شده آن مرسوم هست. البته در بخش هایی از خراسان، هنوز هم به همان شکل پخته می شود.

اصل سمبوسه هندی هست و مواد آن سبزیجاتی مثل سیب زمینی و جعفری و فلفل سیاه است. سمبوسه را می شود با هر موادی که دوست دارید درست کنید. یعنی به امتحان آن می ارزد. من در این مطلب سمبوسه پیتزایی را قرار می دهم که خیلی هم مورد پسند آن هایی هست که مثل من پیتزا خیلی دوست دارند.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی :

 

 گوشت چرخ کرده 200 گرم
 قارچ 500 گرم
 پیاز یک عدد متوسط
 رب گوجه فرنگی  یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه یک عدد متوسط
پنیر پیتزا یک بسته
پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزایی :

برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد را تفت بدهیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن می ریزیم و پیاز را خرد می کنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

 

بهتر این است که ده دقیقه ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ ها را به شکل دلخواه خرد می کنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

قارچ ها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه را در گوشه ای از تابه کمی تفت می دهیم و با کل مواد مخلوط می کنیم. نمک و آویشن را هم اضافه می کنیم. فقط دقت داشته باشید که آویشن را زیاد استفاده نکنید، چون مقدار بیش از حد آن در غذا تو ذوق می زند.

آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسانطرز تهیه سمبوسه پیتزایی

طرز پیچیدن سمبوسه :

مواد را که آماده کردیم، نان لواش را به دو قسمت طولی تقسیم می کنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست می آید. مواد را در انتهای نان مستطیل شکل می ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشه ها شروع به پیچیدن سمبوسه می کنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغن می ریزیم و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم.

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال