فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجان

مجموعه : انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجان

طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده خوشمزه,ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

 

مواد لازم:

  • پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری
  • فلفل دلمه‌ای: يك عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • ریحان: به میزان لازم
  • آویشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: يك قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سیر: 3حبه
  • بادمجان: 2عدد
  • گوجه‌فرنگی: 3عدد (سفت)
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه:
روش اول:

1. ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

 

2. نیمی دیگر از بادمجان‌ها را با پوست حلقه‌ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجان‌ها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم‌ها جذب بادمجان‌ها شود.

 

3. گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید.فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.

 

4. بادمجان‌ها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده بریزید. ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه‌ای بریزید.

 

5. گوجه‌ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه‌ها را روی ادویه قرار داده و روی آن‌ها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و 5تا 10دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

 

روش دوم:
1. مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجان را سرخ نکنید فقط فلفل دلمه‌ای را به همان روش تهیه کنید. فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجان‌ها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و 15دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.

 

2. داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه‌های حلقه‌ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجان‌ها را از فر خارج کردید

 

روی آنها فلفل دلمه‌ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

 

نکات:
1) در صورت تمایل از يك عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.
2) بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزا و پارمزان استفاده شود.
3) استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ‌تر میکند (همراه با پنیر پیتزا).

 

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
فوتبال