طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ

مجموعه : انواع پیتزا
طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ

آموزش درست کردن لازانیا با تخم مرغ

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

 گوشت چرخ کرده250 گرم
 سوسیس یا ژامبون 100 گرم
 سیر 4 حبه
 سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری 100 گرم
 پنیر صبحانه 200 گرم
 گوجه فرنگی3 عدد
 لازانیا یک بسته500 گرمی
 پیاز کوچکیک عدد
 تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا100 گرم
کره و روغنبه میزان لازم
سس سفیدیک لیوان

 

طرز تهیه :

ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید.ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.

 

کمی کره آب شده روی آنها بمالید.بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.

 

سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.

 

جدیدترین مطالب سایت