طرز تهیه پیتزا دو طبقه با فیله مرغ

مجموعه : انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا دو طبقه با فیله مرغ

پیتزای خوشمزه و لذیذ دوطبقه با فیله مرغ طعم متفاوت و خاصی پیدا می کند. پیتزا انواع مختلفی دارد که طرز تهیه پیتزا دوطبقه با فیله مرغ را برای شما تهیه دیده ایم.

 

وعده غذایی: شام
زمان پخت : 60 دقیقه
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

 

مواد لازم برای  4 نفر:

ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه : 650 الی 700 گرم
فیله مرغ : 10 عدد
گوشت مغز ران گوساله : 400 گرم
سالامی (نوعی کالباس) برای روی پیتزا : پنج عدد
قارچ، سس کچاپ و کاری : به میزان لازم
فلفل سبز و پیازچه : به میزان لازم
پنیر پیتزا برای هر طبقه : 350گرم
پنیر پیتزا برای روی خمیر : 30 گرم
خمیر پیتزا : دو عدد

 

طرز تهیه:

1- سس کچاپ را با قاشق روی خمیر بمالید و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید. 

2- مقداری پنیر روی سس‌ها بریزید تا زمانی که مواد پیتزا را اضافه می‌کنید، چسبندگی لازم ایجاد شود.

3- نیمی از ژامبون‌ را روی خمیر بیفزایید و مجددا 15 درصد پنیر را اضافه کنید.

4- قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز بیفزایید و مابقی پنیر را روی آن بریزید تا طبقه اول پیتزا آماده شود.

5- برای طبقه دوم بعد از این که سس‌ها را اضافه کردید، مقداری پنیر و گوشت پخته‌شده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید و روی آن را پنیر بریزید.

6- فر را روی حرارت 240 تا 250 درجه سانتی‌گراد بگذارید و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود.

7- روی طبقه اول سس بریزید و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

 

طرز تهیه پیتزا آب نباتی شکل

طرز تهیه قارچ سوخاری پرطرفدار

طرز درست کردن پیتزا فرفره قارچ و پنیر

جدیدترین مطالب سایت