پیتزا سبزیجات، پیتزایی متفاوت و سالم

مجموعه : انواع پیتزا
پیتزا سبزیجات، پیتزایی متفاوت و سالم

پیتزا سبزیجات، پیتزایی متفاوت و سالم می باشد که برای کسانی که دنبال سلامتی هستند بسیار مناسب می باشد.

 

روش اول:

 مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):
 آرد سبوس دار  2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم)
 بیکینگ پودر  2 قاشق چای خوری
 کره ی پاستوریزه ی گیاهی  یک سوم پیمانه (50 گرم)
 شیر پاستوریزه  1 پیمانه (150 گرم)
 نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:
 کدوی ورقه ورقه شده  2 عدد
 قارچ ورقه شده  یک و نیم پیمانه (115 گرم)
 کنسرو ذرت  دو سوم پیمانه (115 گرم)
 گوجه فرنگی حلقه شده  2 عدد متوسط
 پیاز خلال شده  1 عدد متوسط
 سیر خلال شده  1 حبه
 سس گوجه فرنگی  4- 3 قاشق غذاخوری
 پنیر گودای رنده شده  50 گرم
 پنیر پیتزای رنده شده  100 گرم
 روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
 آویشن  1 قاشق چای خوری
 ریحان تازه  برای تزیین مقداری

 

روش تهیه ی خمیر پیتزا:
– کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.

 

طرز تهیه ی پیتزا:
 روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید. خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.

 

 پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید. کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.  سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.  گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.  نمک و فلفل را اضافه نمایید.

 

دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.  سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.

– پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.

 

 

روش دوم:

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 220 گرم قارچ، آبکشی شده و خرد شده
  • چند عدد نان گرد
  • 5 قاشق غذاخوری سس پرادویه
  • 1 عدد هویج، رنده شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای، خرده شده
  • کمی نعناع و گشنیز و پیازچه و نمک

 

طرز تهیه

فر را روشن کنید و درجه آن را روی 350 بگذارید تا گرم شود. فلفل و هویج را باریک خرد کنید و برای آنکه پیتزا طعم بهتری داشته باشد، کمی پیازچه هم خرد کنید. روی تخته ای آرد بپاشید و نان های گرد را روی آن بگذارید و با وردنه باز کنید.

 

نان ها را روی سینی فر چرب شده بگذارید و روی هر کدام سس بمالید و قارچ، هویج و فلفل را روی آنها بریزید.

 

سینی را در فر قرار دهید و بگذارید 15 تا 17 دقیقه حرارت ببیند. حالا پیتزاها را با نعناع، گشنیز و پیازچه خرد شده تزئین کنید و نوش جان نمایید.

 

طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجان

آموزش طرز تهیه پیتزا املت سبزیجات

آموزش طرز تهیه پیتزا سبزیجات در سبک ناتورالیسم

 

جدیدترین مطالب سایت