آموزش طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی

مجموعه : انواع پیتزا
آموزش طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی

اینم یک پیتزای گیاهی خوشمزه برای شما عزیزان

 

پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه همه افراد است اما کسانی که گیاهخوارند نمی توانند این غذای خوشمزه را بخورند. با دستور زیر یک پیتزای گیاهی خوش طعم  درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی :

 فلفل دلمه‌ای قرمز2 عدد
 فلفل دلمه‌ای زرد2 عدد
زیتون سبز خردشدهیک‌دوم فنجان
 جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان
سرکه قرمز2 قاشق چایخوری
روغن زیتونسه چهارم قاشق غذا‌خوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر پیتزا450 گرم
پنیر پارمسان رنده شده6 قاشق غذاخوری
نان پیتزایک عدد

 

آموزش طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی

طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی :

گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به درازا دو نیم و غشا و دانه‌های آن را خارج کنید.

نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت 15 دقیقه اجازه دهید پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفل‌ها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید 15 دقیقه بماند، پوست فلفل‌ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.

 

آموزش طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی

 

فلفل‌ها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه) فر را تا دمای 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی نان پیتزا به‌ صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید. اجازه دهید پیتزا به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.

 

 

منبع : چهاردیواری جام جم

جدیدترین مطالب سایت