طرز تهیه سالاد مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه سالاد مرغ و آرد ذرت

مجله تالاب : سس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری آب گریپ فروت 2 قاشق غذا خوری سرکه 1 قاشق چای خوری عسل

 

مواد لازم سالاد مرغ و آرد ذرت

 

  • 3/4 فنجان آرد
  • 1 تخم مرغ
  • 1 سفیده تخم مرغ
  • 1/4 فنجان ریز آرد ذرت زمینی
  • 2 قاشق چای خوری زیره زمینی
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری شکر
  • آسپری روغن نباتی مخصوص پخت و پز
  • 2 سینه مرغ بدون استخوان بدون پوست ( هر کدام حدود 112 گرم )، از درازا به پهنای 3.75 سانتی متر قطعه قطعه شود
  • 1 آووکادو
  • 224 گرم سبزی مخلوط
  • 1 شیشه ( 196 گرم ) فلفل قرمز، نازک
  • 3 قاشق غذاخوری پنیر بز

 

طرز تهیه سالاد مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه فر را در حرارت 425 درجه قرار دهید 3 کاسه ی کم عمق بردارید 2/1فنجان آرد در اولین کاسه، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ در کاسه دوم و آرد ذرت و 1/4 فنجان آرد باقی مانده را در کاسه سوم بریزید.

 

آرد و کاسه آرد ذرت را با 1 قاشق چایخوری زیره سبز، نمک، شکر و فلفل سیاه بهم بزنید. مواد تشکیل دهنده هر کاسه را مخلوط کنید هر نوار مرغ را با آرد مخلوط کنید سپس در تخم مرغ زده و در مخلوط آرد ذرت قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید و 12 تا 14 دقیقه در فر با حرارت 425 درجه قرار داده تا مرغ پخته و پوسته آن قهوه ای و طلایی رنگ شود آوکادو را برش و به قاچ نازک در آورید و تزیین نمایید.

 

جدیدترین مطالب سایت