آموزش طرز تهیه آش با برگ مو

آموزش طرز تهیه آش با برگ مو

 آش برگ مو از غذاهای اصیل شهر ارومیه است

 

در این فصل برگ مو موجود است و یکی از آش های مقوی و جالب که می توانید درست کنید آش برگ مو میباشد.

 

مجله تالاب : برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.

 

مواد برای آش یرگ مو : برای ۶ نفر

پیازیک عدد
 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
 آب گوشتیک لیتر
 بلغور یک سوم پیمانه
برنجیک سوم پیمانه
مرزه (خرد شده)۲ قاشق غذاخوری
شوید (خرد شده)یک دوم پیمانه
برگ مو۵۰۰ گرم
آبغورهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش برگ مو :
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه می کنیم.
بعد از تفت دادن، آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم.

 

برگ مو های شسته شده را به اندازه مناسب خرد و به مواد اضافه می کنیم.
بلغور و برنج  شسته شده را  به مواد اضافه می کنیم.

 

شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می کنیم؛ حرارت را کم می کنیم و  می گذاریم آش بپزد.
گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط می کنیم و به صورت کوفته های ریزی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم و آن  را  به آش اضافه می کنیم.

 

برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم.
قبل از سرو،  آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

جدیدترین مطالب سایت