طرز تهیه حلیم اراکی پر طرفدار و خوشمزه

طرز تهیه حلیم اراکی پر طرفدار و خوشمزه

طرز تهیه حلیم اراکی پر طرفدار و خوشمزه

حلیم یکی از غذاهای محلی بیشتر شهرهای ایران است اما این بار حلیم اراکی یکی از خوشمزه ترین حلیم های ایران است که بیشتر کد بانو های اراک درست میکنند در ادامه با طرز تهیه حلیم اراکی پر طرفدار و خوشمزه سایت تالاب را دنبال کنید.

 

حلیم یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و خوش طعم و مقویست که در شهرهای مختلف ایران با روشهای متفاوتی تهیه میشود.  روش تهیه و پخت حلیم با دستور اراکی ها را برای شما قرار داده ایم.امیدوارم این غذا را بپزید و از طعم خوش آن لذت ببرید

 

مواد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

بلغور گندم 1 پیمانه

آب قلم یا آب معمولی 3 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کنجد 1 قاشق سوپخوری

دارچین برای تزیین به میزان لازم

ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده 1 پیمانه

 

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.پ

 

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

 

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

 

جدیدترین مطالب سایت