نحوه تهیه ترش شامی

نحوه تهیه ترش شامی

مواد لازم ترش شامی :

گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
نان خشک کوبیده=یک پیمانه
شیر=یک پیمانه
جوش شیرین=1 قاشق مرباخوری
پیاز متوسط=2 تا 3 عدد
آب گوجه فرنگی=3 تا 4 لیوان
آبلیمو=2 تا 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ=2 عدد
نمک و فلفل=بقدر کافی
 
نحوه تهیه ترش شامی

طرز تهیه ترش شامی :

نمک و فلفل و نان خشک کوبیده را در شیر حل کرده،پیاز را از رنده ریز رد می کنیم و تخم مرغ و جوش شیرین و پیاز را به مایه اضافه کرده بهم می زنیم. گوشت را می ریزیم،تمام مواد را خوب مخلوط می کنیم.3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن در ماهیتابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا داغ شود.
 
 
از مایه گوشت گلوله هایی به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد می کنیم. وسط آن را با انگشت سوراخ کوچکی کرده و دو طرفش را در روغن سرخ می کنیم. بعد آب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده داخل طرف شامی می ریزیم.
 
 
حرارت را ملایم کرده تا آب گوجه فرنگی کاملا غلیظ شده و مغز شامی پخته شود. ممکن است بجای آب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل کرده داخل شامی بریزیم.
 
 
جدیدترین مطالب سایت