بال و گردن روی هم ۵ عدد
آب ۲ لیتر
رب ۲ قاشق غذاخوری
رشته سوپ ۲ فنجان
پیاز متوسط ۱عدد
هویج و سیب زمینی نگینی شده روی هم ۱ لیوان
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذا خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
۱- پیاز را خلالی کرده و به همراه مرغ (بال و گردن) بگذارید تا بپزد.
۲- وقتی مرغ پخت از آب خارج کرده و سیب زمینی و هویج رو بذارید تا با اب مرغ بپزد.
۳- در این فاصله گوشت بال و گردن رو تمیز کنید (به صورت ریش ریش) تا در آخر به مواد سوپ اضافه کنید.
۴- وقتی هویج و سیب زمینی پخت، نمک و زرد چوبه و فلفل و همینطور مرغ رو به موادتون اضافه کنید.
۵- سپس رب رو مواد اضافه کنید تا با هم جوش بخورد و مزه ها با هم مخلوط بشن.
۶- و در آخر از اونجایی که رشته ورمیشل خیلی سریع میپزه، در ۲۰ دقیقه آخر رشته ورمیشل رو اضافه کنید تا با مواد مخلوط بشه
۷- جعفری خورد شده رو به مواد اضافه کنید.
نکته: در صورت تمایل میتونید هنگام سرو کمی به اون آبلیمو اضافه کنید.