نکات جالب و مهم برای پخت سوپ جا افتاده

نکات جالب و مهم برای پخت سوپ جا افتاده

برای پخت سوپ خوشمزه و جاافتاده نکات مهم و خاصی وجود دارد که باید رعایت کنید. در فصل سرما، یکی از غذاهایی که زیاد تهیه می شود، سوپ است. اما در تهیه این غذای ساده گاهی خیلی اشتباه رخ می دهد. برای آماده کردن یک سوپ خوب به نکات زیر توجه کنید.

 

1 – جوشاندن تا پخت آرام

هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

 

2 – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه

هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

 

3 – توجه نکردن به غلظت سوپ

در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.

 

آموزش طرز تهیه سوپ پنیر

طرز درست کردن سوپ ژولین

آموزش طرز تهیه سوپ کرفس و هویج

 

جدیدترین مطالب سایت