آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)
کشورهای توسعه نیافته و فقیر دنیا مردم چگونه زندگی میکنند. ممکن است بپرسید چرا کشور های فقیر با گذشت زمان باز هم فقیر می مانند؟ عوامل زیادی از جمله جغرافیا، منابع طبیعی، تحصیل، استعمار، عدم پیشرفت صنعتی، بدهی حکومت و … باعث می شود که کشور های فقیر، فقیر باقی بمانند. در ادامه با فقیرترین کشور های دنیا آشنا می شوید.
 
آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

جمهوری دموکراتیک کنگو
فقیرترین کشور های دنیا جمهوری دموکراتیک کنگو، کشوری در آفریقای مرکزی است. پایتخت آن کینشازا است و ۶۲ میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور دومین کشور بزرگ آفریقا است. این کشور تا سال ۱۹۶۰ مستعمره ی بلژیک بود. مجله تالاب :معادن منابع طبیعی زیادی از جمله الماس، طلا، کبالات، اورانیوم و … در این کشور وجود دارند. کنگو فقیر ترین کشور جهان است. کم ارزشی یکای پول در منطقه، تورم بسیار بالا در سال ۱۹۹۴، شدت گیری جنگ داخلی، درگیری های مسلحانه و رکود قیمت نفت در سال ۱۹۹۴ جامعه و اقتصاد این کشور را در هم شکستند.
 
آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)
 
لیبریا liberia
 
فقیرترین کشور های دنیا لیبریا کشوری در غرب آفریقا با جمعیت ۳,۷۰۰,۰۰۰ نفر است. پایتخت آن مایروویا و زبان رسمی آن انگلیسی است. لیبریا یکی از عمده ترین صادر کننده های سنگ آهن است ولی نظام اجتماعی داخلی و نظام اقتصادی آن به دلیل جنگ داخلی به هم خورده است. همچنین لیبریا دارای معادن الماس بسیار زیادی است. این کشور در بین سال های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۳ درگیر جنگ های داخلی بوده است که به اقتصاد آن ضرر زیادی وارد کرده اند. لیبریا یکی از ۱۰ فقیرترین کشور های دنیا است. صادر نکردن درست منابع طبیعی، فرار سرمایه گذاران از این کشور در طول جنگ های داخلی، استثمار ناعادلانه ی منابع الماس این کشور، غارت و سودجویی در زمان جنگ داخلی، این کشور را به زانو درآورده است.
 
آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)
 
زیمبابوه
 فقیرترین کشور های دنیا جمهوری زیمبابوه کشوری در جنوب آفریقا با پایتخت هراره است. آمار نشان می دهد که جمعیت آن ۱۳ میلیون نفر است. این کشور تا سال ۱۹۷۰ مستعمره ی بریتانیا بود. از سال ۱۹۶۵ تلاش ها برای استقلال آغاز شد و در سال ۱۹۷۰ رسما اعلام موجودیت کرد. محصولات صادراتی این کشور، پنبه، طلا پلاتینیوم، تنباکو، طلا و آلیاژ هایی از آهن هستند. اقتصاد این کشور به دلایل، کمبود منابع طبیعی، اوج گرفتن تورم، نابسامان بودن رابطه با کشور های خارجی و … رو به رکود است. درصد بی کاری در این کشور بیش از ۸۰ درصد است.
 
آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)
 
سومالی
فقیرترین کشور های دنیا سومالی کشوری در شرق آفریقا با جمعیت ۹,۵۰۰,۰۰۰ نفر است. پایتخت آن موگادیشو، زبان رسمی عربی و واحد پول آن شیلینگ است. این کشور تا سال ۱۹۶۰ تحت قیومت بریتانیا بوده است. سومالی از سال ۱۹۹۱ تا کنون درگیر جنگ داخلی است. دام، موز، شکر، ذرت و ماهی از جمله موارد صادراتی این کشور هستند. همچنین این کشور یکی از بالاترین درصد های مرگ و میر کودکان را دارد. کشاورزی پایه ی اصلی اقتصاد جمهوری سومالی است. بیشتر جمعیت این کشور را چادرنشینان تشکیل می دهند. آن ها بیشتر درآمد خود را از راه کشاورزی و دامداری به دست می آورند. قحطی و خشکسالی اخیر وضع اقتصادی این کشور رو بدتر کرده است. این قحطی شدیدترین قحطی در ۶۰ سال گذشته است.

 
آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

اتیوپی – 25.7  GHI   

کشوری واقع در شاخ آفریقا که در میان چند همسایه با مشکلاتی مشابه قرار گرفته است. در یکی از آخرین بررسی های انجام شده مشخص شد که این کشور هر سال نزدیک به 16.5 درصد از تولید ناخالص داخلی اش را به علت کمبود غذای کودکان از دست می دهد. اتیوپی در طول دهه گذشته برنامه های مختلفی را برای بهبود وضعیت معیشت مردم آغاز کرده است و این برنامه ها اکنون در حال بازگرداندن سرمایه‌گذاری های اولیه خود هستند و به نظر می رسد که می توانند مشکلات کشور را در آینده کاهش دهند.

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

یمن – 26.5  GHI  

یمن کشوری است واقع در جنوبی یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، عربستان سعودی. نزدیک به نیمی از جمعیت این کشور یعنی 10 میلیون نفر دریا در وضعیت گرسنگی قرار دارند یا این که نزدیک به آن هستند. موضوعاتی مانند وضعیت غیر مساعد برای کشاورزی، فساد دولت و مسایل بسیار دیگری باعث شده تا گرسنگی در این کشور یکی از بزرگ ترین مشکلات آن محسوب شود.

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

چاد – 26.9 GHI   

چاد کشوری است که از به صورت مستقیم به دریا دسترسی ندارد و به همین علت توان تجارت آن به شدت محدود شده است. این کشور با مشکلات بسیاری از جمله فساد، درگیری با کشورهای همسایه و زیر ساخت بسیار ضعیف مواجه است و مسایلی همانند بلایای طبیعی نیز باعث شده است تا وضعیت غذایی مردم این کشور روز به روز وخیم تر شود.

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

سودان – 27 GHI   

مجله تالاب : کشوری که مدتی پیش سومین کشور بزرگ آفریقا محسوب می شد و هم اکنون در جایگاه پنجم گرسنه ترین کشورهای جهان قرار دارد. سودان همچنین بر مبنای شاخص فساد جهانی یکی از فاسدترین کشورهای جهان محسوب می شود و مردم آن به شدت از این موضوع رنج می برند. طبق امار جهانی نزدیک به یک پنجم جمعیت این کشور با درآمدی کمتر از 1.25 دلار در روز زندگی می کنند.

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

تیمور شرقی – 29.6 GHI

پس از درگیری 24 ساله ای برای آزادی، تیمور شرقی هنوز در حال بازسازی است. با اینکه این کشور به منابع طبیعی بسیاری دسترسی دارد اما مردم آن به شدت از گرسنگی رنج می برند. به خصوص در فصلی که محصولات فصل گذشته شان تمام شده و محصولات فصل آینده آن ها آماده برداشت نیست. این کشور در سال های اخیر با رشد خوبی در زمینه تولید ناخالص داخلی مواجه بوده است، موضوعی که باعث شده تا مردم آن به آینده امیدوار باشند.

 

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

مجمع الجزایر قمر – 33.6 GHI     

کشوری واقع در سواحل شرقی آفریقا که از زمان گذشته با درگیری های سیاسی بسیاری مواجه بوده است. از زمان استقلال این کشور در سال 1975، دولت آن تا کنون چندین بار تحت کودتاهای مختلف قرار گرفته است. موضوعی که رشد و پیشرفت این کشور را به شدت کند کرده است.

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

 

اریتره – 35 GHI   

کشوری که در سال 1993 به استقلال دست یافت. این کشور از آن زمان تاکنون درگیری های بسیاری با همسایگان خود از جمله اتیوپی و یمن داشته است. با این که مردم اریتره هم اکنون با گرسنگی و کمبود غذا مواجه هستند اما آینده این کشور روشن به نظر می رسد. اریتره در حال حاضر یکی از سریع ترین رشدهای اقتصادی در جهان را دارا است و از انبوه منابعی همانند طلا و مس بهره مند است.

آشنایی با فقیرترین کشورهای جهان (+عکس)

بروندی– 38.8 GHI

بوروندی کشوری است که بیش از 60 درصد از جمعیت آن با کمبود غذا مواجه هستند و ب همین دلیل جایگاه گرسنه ترین کشور جهان را به خود اختصاص داده است. این کشور یکی از فاسدترین کشورهای جهان است و با مشکلات بسیاری همانند بیماری، درگیری های داخلی و عدم وجود توازن سیاسی مواجه است. امروزه نزدیک به 42 درصد از تولید ناخالص داخلی بوروندی از طریق کمک های بین المللی به دست می آید.

 

جدیدترین مطالب سایت