در گروه سبزیجات، از تمام انواع آن استفاده شود. سبزیهای حاوی آهن همچون اسفناج نمونه خوبی هستند. همچنین فراموش نشود سبزیها خام مصرف شوند. كلم، گلكلم و كلم بروكلی نیز از نمونههای مناسب دیگر هستند.
حداقل یك وعده كامل از منابع پروتئینی همچون عدس، لوبیا، سویا، غلات و جو را در رژیم غذایی روزانه فرد معتاد قرار دهید.
حداقل در روز 5 واحد میوه تازه عموما شامل پرتقال، گریپفروت، لیمو، توتفرنگی، سیب، موز و كیوی (با پوست) در رژیم غذایی قرار گیرد.
روغنهای مناسبی همچون روغن ماهی، روغن كانولا و روغن زیتون به دلیل غنی بودن از ویتامینE به مقدار لازم استفاده شود.