فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

خواص زردچوبه

خواص زردچوبه

زردچوبه سلول هاي سرطاني را مي كشد،دانشمندان نشان داده اند كه ماده اي شيميايي در ادويه زردچوبه وجود دارد كه مي تواند سلول هاي سرطاني را نابود كند.

 

از ديرباز تصور مي شد كه اين ماده موسوم به “كركامين” خواص شفابخش دارد و هم اكنون آزمايش هايي به روي آن به عنوان دارويي براي معالجه آرتروز و حتي فراموشي درحال انجام است.

 

آزمايش هاي تازه توسط تيمي در “مركز تحقيقات سرطان كورك” نشان مي دهد كه اين ماده مي تواند سلول هاي سرطان مري را در آزمايشگاه نابود كند.

 

متخصصان سرطان گفتند كه اين يافته ها كه در نشريه “ژورنال سرطان بريتانيا” تشريح شده است مي تواند در يافتن معالجات تازه به پزشكان كمك كند.

 

دكتر شارون مكنا و تيم تحت سرپرستي او دريافتند كه كركامين ظرف 48 ساعت پس از ورود به بدن شروع به كشتن سلول هاي سرطاني مي كند.

 

كركامين باعث ارسال علائم مرگبار سلولي شد و سلول ها شروع به هضم خود كردند.

 

دكتر مكنا گفت: “دانشمندان از مدت ها قبل مي دانستند كه تركيب هاي طبيعي به طور بالقوه توان معالجه سلول هاي معيوبي كه سرطاني شده اند را دارند و ما بو برده بوديم كه كركامين ممكن است خاصيت درماني داشته باشد.”

 

دكتر لسلي واكر، مدير اطلاعات سرطان در موسسه تحقيقات سرطان بريتانيا گفت: “اين يك تحقيق جالب است كه اين امكان را ايجاد مي كند كه شايد بتوان مواد شيميايي طبيعي موجود در زردچوبه را به دارويي جديد براي معالجه سرطان مري تبديل كرد.”

  

او افزود: “ميزان ابتلا به سرطان مري از دهه 70 تاكنون بيش از 50 درصد بالا رفته است و تصور مي شود كه اين وضع به افزايش ميزان چاقي، مصرف الكل و بيماري ترش كردن مربوط باشد، بنابراين يافتن راه هايي براي جلوگيري از اين بيماري نيز مهم است.”

 

هر سال ابتلاي حدود 7800 نفر در بريتانيا به سرطان مري تشخيص داده مي شود. اين سرطان ششمين عامل مرگ ناشي از سرطان است كه حدود پنج درصد قربانيان سرطان در بريتانيا را در بر مي گيرد.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش طب سنتی تالاب

 

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال