فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه رنگ خوراکی طبیعی

مجموعه : هنر در خانه
طرز تهیه رنگ خوراکی طبیعی

مواد لازم برای رنگ صورتی:

۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
۱ قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

 

روش تهیه رنگ صورتی :

مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

******

مواد لازم برای رنگ زرد :

۱/۴ پیمانه آب
۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه

 

روش تهیه رنگ زرد :

در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است ،
فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.

 

******

مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :

۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
۲ قاشق چای خوری آب

 

روش تهیه رنگ ارغوانی :

مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

******

مواد لازم برای رنگ سبز:

۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
۳ قاشق غذاخوری آب

 

روش تهیه رنگ سبز :

اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.
برای هر بار مصرف اول ۱ قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.

 

 

 

تهیه و تنظیم : بخش هنر در خانه تالاب

 

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال