روغن داغ را در ظروف پلاستیکی نریزید بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغنهای جامد استفاده کرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغنها، موادی ایجاد میشود که موجب سخت شدن و تنگی عروق قلب میشود.
دکتر جاکوب مدیر گروه تغذیه دانشگاه آریزونا، گفت:
بهترین و مناسبترین روغن برای سرخ کردن، روغن مخصوص این کار است زیرا دیرتر به نقطه دود میرسد و مضرات آن نیز کمتر است.
وی در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب ظرف حین سرخ شدن ماده غذایی، هشدار داد و گفت :
در صورت بستن درب ظرف همه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز میگردد و موجب سمی شدن غذای در حال پخت می شود.