قسمت‌های مختلف یک یخچال

قسمت‌های مختلف یک یخچال
– غذاهای پخته سرد مانند غذاهای آماده مصرف، انواع پیراشکی، مرغ آماده مصرف
– شیر، ماست و پنیر تازه
– انواع گوشت پخته، سوسیس و کالباس
 
– سالادهای آماده مانند سالاد سیب‌زمینی و الویه
– غذاهای خانگی مانند انواع خورش و آبگوشت
 
– شیرینی خامه‌ای
گوشت، مرغ و ماهی تمیز شده را همیشه در سردترین قسمت یخچال و حتماً در ظروف در بسته نگهدارید و آنها را هر چه سریع‌تر مصرف کنید و برای مدت طولانی‌تر در فریزر نگهداری نکنید.
● جامیوه‌ای
 
این قسمت، گرم‌ترین منطقه یخچال است.
سبزی، میوه و مواد اولیه سالاد مانند کاهوی خرد نشده، گوجه فرنگی، تربچه را در این قسمت می‌توانید نگه دارید.
 
بعضی از میوه‌ها و سبزی‌ها مانند موز، لیمو و گوجه فرنگی را بهتر است در دمای بالاتر از ۱۰ درجه سانتیگراد نگه دارید تا کیفیت آنها به‌خوبی حفظ شود.
 
 
جدیدترین مطالب سایت