فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

نکاتی بسیار مهم در خانه داری

نکاتی بسیار مهم در خانه داری

12 نکته بسیار مفید و کاربردی در مورد خانه داری را اینجا بخوانید.

 

خانه داری نیاز به مهارت دارد و یک هنر واقعی است که زنان ایرانی در خانه داری بسیار موفق هستند.

 

نکته اول: اگر قصد دارید گوشت سفت را نرم‌تر کنید، بر روی تمامی قسمت‌های آن مخلوط سرکه و روغن زیتون ریخته و برای دو ساعت بگذارید به خوبی خیس بخورد. بعد از گذشت دو ساعت می‌توانید گوشت‌ها را بشویید و آن‌ها را بپزید.

 

نکته دوم: اگر می‌خواهید گوشت را کوبیده و له کنید قبل از اینکه با گوشت کوب به جانش بیفتید روی آن آرد بپاشید تا از خروج آب گوشت جلوگیری کنید.

 

نکته سوم: قبل سرخ کردن مواد به واسطه کره یک قاشق روغن به آن بیفزایید تا از سوختن کره جلوگیری کنید.

 

نکته چهارم: اگر می‌خواهید خیارهایتان پژمرده نشده و سالم بماند آن‌ها را نشسته درون یک ظرف فلزی بچینید و ظرف را درون یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که پیش از مصرف خیارها آن‌ها را به خوبی بشویید.

 

نکته پنجم: حتماً اطلاع دارید که اگر ماهی را در ظروف چینی نگه‌دارید بوی نامطبوع ماهی در ظرف باقی می‌ماند. شما می‌توانید برای از بین بردن بوی نامطبوع ماهی یک مرتبه ظرف خود را با مخلوط آب و سرکه بشویید.

 

نکته ششم: اگر تمایل دارید سبزیجات و حبوبات زودتر بپزند می‌توانید مقداری جوش شیرین به مواد در حال پخت اضافه کنید.

 

نکاتی بسیار مهم در خانه داری

 

نکته هفتم: اگر عسل شما شکرک زده است می‌بایست شیشه عسل را درون یک ظرف پر از آب جوش قرار دهید تا پس از گذشت ساعتی شکرک از بین برود.

 

نکته هشتم: قبل از شستن چرخ گوشت ابتدا یک تکه نان را درون آن چرخ کنید تا باقی مانده گوشت از پره های چرخ گوشت پاک شود.

 

نکته نهم: اگر شما هم با سختی فراوان گوجه فرنگی‌های خود را خرد می‌کنید می‌توانید از یک چاقوی دندانه دار (یا همان چاقوی اره‌ای) استفاده کنید تا با سهولت و سرعت گوجه‌هایتان خرد شود.

 

نکته دهم: اگر در اواخر پخت غذا متوجه شوری آن شدید می‌توانید به آسانی شوری غذا را برطرف کنید. برای گرفتن شوری غذا می‌توانید یک تکه سیب زمینی درون آن انداخته و یا کمی سرکه به آن اضافه کنید.

 

نکته یازدهم: اگر شما از تلخی کاهو رنج می‌برید می‌توانید پس از شستشو کاهو را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب سرد و نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود.

 

نکته دوازدهم: بلافاصله پس از گرفتن آب‌میوه آن را سرو کنید تا هم طعم بهتری و هم ویتامین بیشتری داشته باشد.

 

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال