ماهی رنگین کمانی ماداگاسکار

ماهی رنگین کمانی ماداگاسکار

آشنایی با ماهی رنگین کمانی ماداگاسکار

ماهی رنگین کمانی ماداگاسکار در سال ۱۹۰۷ شناسایی شد. ماهی نر دارای رنگ روشن تری نسبت به ماهی ماده است. در حالی که ماهی ماده دارای رنگی زرد تر و بدنی پهن تر است. مشخصه ی ماهیان رنگین کمانی، چشمان بزرگ آن ها و نوارهای سیاه یا نقره ای بر روی بدن آن ها است.

آکواریوم ماهی رنگین کمانی باید دارای گیاهان دسته دسته و فضای خالی در قسمت میانی تانک باشد. استفاده از سنگ های تیره در کف آکواریوم موجب می شود که رنگ زیبای ماهی بیشتر به چشم بیاید.

ماهی رنگین کمانی ماداگاسکار

دمای ۲۰ تا ۲۴ درجه ی سانتی گراد و پی هاش ۷٫۵ تا ۸٫۵ برای این ماهی مناسب است. نگهداری از این ماهی آسان است و آکواریوم این ماهی به نور زیادی نیاز دارد.

ماهی رنگین کمانی از جمله ماهیان تخم گذار است که در اطراف گیاهان زنده تخمگذاری می نماید. در زمان معاشقه، ماهی نر رنگ زیبای خود را به خوبی نشان می دهد. در دمای ۲۳٫۵ درجه ی سانتی گراد نوزادان پس از حدودا” ۶ روز از تخم خارج می شوند.

ماهی رنگین کمانی ماداگاسکار

به علت ساختار ویژه ی دهان این ماهی باید از غذاهای باریک و کوچک برای تغذیه ی این ماهی استفاده شود.

ماهی رنگین کمانی با ماهیانی همچون دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی، دم شمشیری، انواع تترا، گورامی، بارب، دانیو، رازبورا و انواع لوچ سازگاری دارد.

 

جدیدترین مطالب سایت